newsroom
logo
NL | FR
Land Rover Discovery Sport

Unsung Heroes

Ontdek hier de Unsung Heroes van Land Rover Discovery Sport en laat ons weten wie jij een warm hart toedraagt en/of nomineer jouw eigen Unsung Hero

Geef hier jouw held op

Unsung Heroes

Het project Unsung Heroes van Land Rover Discovery Sport kadert binnen de wereldwijde doelstelling van Land Rover om tegen 2020 de levens van 12 miljoen mensen duurzaam en ingrijpend verbeterd te hebben. Een ambitieuze doelstelling, maar bij Land Rover zit hulp bieden dan ook in het DNA. Zo heeft Land Rover al meer dan 60 jaar een partnership met het Internationale Kruis dat vandaag verder leeft onder de vorm van steun aan 17 concrete projecten. Daarnaast worden wereldwijd 40 andere projecten ondersteund, waaronder Drive Against Malaria.

" Maar de wereld veranderen begint bij jezelf. Lokaal engagement is dan ook dé sleutel tot verandering."

Daarom wil Land Rover Discovery Sport samen met jou op zoek gaan naar mensen die – vaak zonder al te veel in de kijker te lopen - daadwerkelijk het verschil maken. Wie zijn die onbekende helden? Hoe dragen zij hun steentje bij om de wereld te verbeteren? Hoe kunnen zij ons inspireren? Hoe kunnen wij hen helpen?

Via het Unsung Heroes-platform willen we hun levensprojecten de aandacht geven die ze verdienen en hopen we dat ze een bron van inspiratie kunnen zijn en een ware boost voor het lokale engagement. Land Rover hoopt een dynamiek op gang te brengen die ervoor zorgt dat de genomineerde organisaties verder kunnen groeien.

Ontdek hier de Unsung Heroes van Land Rover Discovery Sport en laat ons weten wie jij een warm hart toedraagt. Ken je zelf ook helden met een uniek levensproject? Help mee de wereld veranderen, zet jouw Unsung Hero in de kijker en zet jouw Unsung Hero in de kijker en nomineer ze hier. Bovendien maak je kans op een onvergetelijke Land Rover Discovery Sport testrit.

Doe Mee Bekijk Unsung Heroes

Videos

Bekijk hier video's van enkele Unsung Heroes


Land Rover testrit

Prijs

Elke deelnemer die een Unsung Hero opgeeft, maakt kans op een onvergetelijke Land Rover Discovery Sport testrit!

Doe Mee